Utazás

Rió 2016: botrányos az olimpiai falu

Az ausztrál csapat szerint gyakorlatilag lakhatatlan a brazil olimpiai falu.

Eldugult vécék és csöpögő csövek – az ausztrál Olimpiai Bizottság szóvívője, Kitty Chiller máris keményen bírálta a nemrégiben megnyílt olimpiai falut Rióban, mert véleménye szerint nemcsak méltatlan, hanem egész egyszerűen lakhatatlan.

Eldugult vécék és csöpögő csövek - egyáltalán nincsenek megelégedve az olimpiai faluval Rióban

A 17.200 ember elszállásolására vállalkozó olimpiai faluban állítólag erős gázszag terjeng, nem megfelelő a világítás, víz folyik a falon és a csövekből, és még a mellékhelyiségek is el vannak dugulva. 

Az ausztrál szervező csapatnak július 21-én kellett volna beköltöznie, de annyira elégedetlenek voltak a körülményekkel, hogy úgy döntöttek, inkább egy közeli hotelben szállnak meg – és egyelőre az érkező sportolókat is inkább a hotelben fogják elszállásolni Chiller szerint.

Eldugult vécék és csöpögő csövek - egyáltalán nincsenek megelégedve az olimpiai faluval Rióban

Az olimpiai falu illetékesei azt mondják, a felfordulás csak átmeneti állapot, és a problémás szobák lakóit hotelekben szállásolják el, míg a felmerülő kellemetlenségeket meg nem oldják.

BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top