Utazás

Csepel teherautóból építettek álomnyaralót – ilyet még nem láttál

Kiszuperált Csepel teherautóból épített magának álomnyaralót a holland–angol házaspár, akik egyébiránt Magyarországon élnek. Ezeket az ámulatba ejtő fotókat mindenképpen látni kell.

Stílusosan Csepellina névre kereszték lakóautójukat tulajdonosaik. A holland–angol pár hazánkban találta meg otthonát, és itt bukkantak a kiszuperált Csepel teherautóra is. Paul és Mandy káprázatos tóparti nyaralót építettek a régi járgányból.

A 25 négyzetméteres lakóautóban három vendég kényelmesen elfér. Csepellina előteréből rendkívül hangulatos teraszt alakítottak. A belső tér pedig egészen lenyűgöző a fabeépítéssel. Még a rusztikus konyhának is találtak megfelelő helyet, és igencsak látványos megoldás a kanáltartó polc. Lélegzetelállító a zuhanyzó és a vécé is. De nem is csigázunk tovább, nézd meg a káprázatos fotókat. Inspirációnak is ajánljuk, ha egyszer használhatatlan teherautóra lelnél.

Íme Csepellina kívül és belül

Megnézem
Összes kép (1)

Nézd meg Csepellinát a videón is

(Living in a tiny house)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top