Utazás

Ilyen hülye indokokkal szállítanak le embereket repülőkről

Lejjebb csúszott nadrág és matematikai képletek megoldása is lehet indok a letessékelésre.

A repülőkön különösen szigorúak az utasokra vonatkozó biztonsági előírások – jó okkal –, de néha azért a személyzetnek sikerül túllőnie a célon.

A Green Day énekesének néhány évvel ezelőtt azért kellett távoznia indulás előtt a gépről, mert a személyzet szerint túlságosan mélyen le volt csúszva a nadrágja. Egy nő miatt egyenesen kényszerleszállást hajtott végre a pilóta, csak mert a hölgy ismételt felszólításra sem hagyta abba Whitney Houston egyik slágerének éneklését.

Egy férfit túl hosszú lábai miatt – melyek állítólag akadályozták a személyzetet – szállítottak le, egy muzulmán, fejkendős nőnek pedig azért kellett távoznia, mert a légiutas-kísérőnek gyanús lett, hogy helyet cserélt egy utastársával.

Ilyen hülye indokokkal szállítanak le embereket repülőkről

Néhány héttel ezelőtt egy olasz férfit azért akartak lekergetni az American Airlines egyik járatról, mert a szomszédja jelezte a személyzetnek, hogy az illető terroristának tűnik, aki fenyegető üzenetnek tűnő jegyzeteket körmöl. Az illető Guido Menzio közgazdász volt, a Pennsylvania Egyetem oktatója, aki matematikai képletek megoldásával ütötte el az idejét, amíg a felszállásra vártak. Pechjére meglehetősen arabos a külseje. Végül kegyesen megengedték neki, hogy maradjon.

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top