Utazás

Elmossa-e az eső a majálisokat? Most kiderül!

A szombati, igazi tavaszi nap után helyenként esővel startol el a május. Vasárnap délután záporok zavarhatják meg a szabadtéri programokat.

Május 1-jén, vasárnap napközben megnövekszik a felhőzet, szűrt napsütés délelőtt lehet. Délután elsősorban délen, délnyugaton már eső, zápor kialakulhat. A keleti, északkeleti szél több helyen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 21 fok között alakul.

Még több május 1-je az NLCafén:

Hétfőn erősen felhős vagy borult lesz az ég, összességében több helyen valószínű eső, zápor, az ország északkeleti harmadán a legkisebb a csapadék esélye. Az északi, északkeleti szél többfelé erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon és a Dél-Alföldön 13 és 18, másutt 19 és 22 fok között alakul.

Kedden is többnyire erősen felhős lesz az ég, a Dunántúlon szakadozhat délután a felhőzet. Több helyen valószínű eső, záporeső, legnagyobb eséllyel a középső területeken. Az északi, északkeleti szél erős, nyugaton időnként viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul.

Szerdán a Nyugat-Dunántúlon napos időszakokra is számíthatunk, másutt többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég. Többfelé valószínű eső, zápor, legkisebb eséllyel nyugaton. Az északnyugati szél többfelé viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 20 fok között alakul.

Elmossa-e az eső a majálisokat? Most kiderül!

Csütörtökön felszakadozik a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre már a legtöbb helyen kisüt a nap. Szórványosan várható záporeső. Az északnyugati szél többfelé erős, nyugaton időnként viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 19 fok között alakul.

Pénteken változóan felhős idő várható többórás napsütéssel, helyenként futó záporral. Az északi, északkeleti szél néhol a Tiszántúlon még megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 22 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top