Utazás

Arra ébredt a kempingező, hogy egy krokodil harapdálja a lábát

A sátrából vonszolta ki a megvadult ragadozó a kempingezőt az Ausztrália északi részén található Katherin városának közelében. A kedden reggel történt szokatlan krokodiltámadást a fiatal férfi szerencsére túlélte.

Az ausztrál Peter Roswell családjával kempingezett, a keddre virradó éjszakát sátorban töltötte. Hajnali fél 5-kor arra ébredt, hogy egy krokodil harapdálja a lábát. A 19 éves fiatalember szerint a vadállat olyan 3-4 méteres lehetett. A hüllő 15 méterre vonszolta a sátortól a férfit, mire ki tudott szabadulni az állat szorításából, és végül el tudta kergetnie a veszedelmes ragadozót.

Petert nővére az esetet követően azonnal a két órányira található város kórházába szállította, ahol a fertőzés elkerülése érdekében antibiotikummal kezelik. Sérülései szerencsére nem életveszélyesek.

Katherine város polgármester asszonya a krokodilok “ellenőrzött irtására” szólított fel, miután korábban két közkedvelt fürdőhelyen is láttak hüllőket. “Együtt kell élnünk a krokodilokkal, mert ez a természetes környezetük, de az együttélésnek nem szabad veszélyesnek lennie – mondta az esettel kapcsolatosan a News.com oldalnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top