Utazás

Kempingparadicsomok az Adrián

Mondhatnánk, hogy a tengerpartból is megárt a sok, és egy idő után már látni sem akarjuk, de akkor hazudnunk kellene. A vízparton elszürcsölni egy italt, vagy épp fejest ugrani a habokba és elfelejteni a hétköznapi gondokat, a legjobb dolog a csoki után. Mutatunk pár helyet, ahol biztosan felejthetetlen lesz az időtöltés.
Kemping paradicsomok az Adrián

A prémium kempingek nyújtotta szolgáltatásokról és kényelmes, minden igényt kielégítő szállástípusokról részletesen ITT olvashattok. A Vacansoleil kínálatában 16 európai országban több mint 450 prémium kemping választható. Az összes hívogató tengerparton vagy attól karnyújtásnyira találunk egy kempinget a kínálatban. Ezúttal két igazi turistakedvenc ország kínálatából ajánlunk pár kempinget, ahol a tengerparton töltődhetünk fel. Jöjjenek a tippjeink Olaszországba és Horvátországba!

Olaszországban az Adriai-tengerpart kifogyhatatlan lehetőségeket nyújt a kikapcsolódásra. A Mare Pineta Kemping közvetlenül a Sistiana-öbölnél helyezkedik el a part mentén, ahonnan Trieste városa egy ugrásra van. A Punta Spin Kemping nemzetközi hangulata borítékolja, hogy nem fogtok unatkozni, és még a nyelvtudásotokat is fejleszteni fogjátok. Ha az eddig említett két kemping nem csigázott volna fel, akkor a Spiaggia e Mare Kemping biztosan lázba hoz majd, mivel idén adtak át egy új víziparkot a kempingben, ami garantáltan ellazít majd.

Kemping paradicsomok az Adrián

Ha a tészták helyett inkább a burek–ajvár–csevap triótól fut össze a nyál a szádban, akkor az Isztriai-félsziget felé kell nézelődnöd a horvát tengerparton. Az egyik legkedveltebb kemping a Park Umag, amihez egy nagyon hosszú strandrész tartozik, így nem kell attól tartani, hogy nem tudjuk lerakni a napernyőnket. A közelben található még a Polari Kemping is, ami a családok nagy kedvence, és egyik fő vonzereje a festői öböl. Itt a “Tahiti 2” névre hallgató mobilházat választva a fedett veranda mellé saját jakuzzi is jár.

Ha esetleg Európán belül máshol szeretnétek kipróbálni a prémium kempingezés élményét, akkor nézelődjetek a Vacansoleil weboldalán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top