Utazás

Kikapcsolódás a család minden tagjának egy helyen

Talán az egyik legjobb módja annak, hogy a család együtt töltse a nyaralást, ha szabadban vagyunk, így míg a szülők pihennek, addig a gyerekek játszhatnak, sportolhatnak. Azonban ha mindezt egy prémium kempingben tesszük, akkor a lehetőségek tárháza szinte végtelen. Nézzük, hol és mit érdemes csinálni!
Kikapcsolódás a család minden tagjának egy helyen

Először tisztázzuk, hogy mit is jelent egy prémium kemping. A szállásokat illetően teljesen felszerelt konyha és fürdőszoba egy olyan mobilházban, ahol akár 6 fő is kényelmesen elfér, vagy épp egy hasonló berendezésű 4-6 fős szafarisátor. A kempingezés ilyen formája azonban leginkább a kempingekben elérhető pluszszolgáltatásokban mutatkozik meg. Úszómedencék kicsiknek és nagyoknak, minigolf, tenisz, foci, kosár, játszótér – csak hogy pár dolgot említsünk, de pontosítsuk kicsit a lehetőségeket.

Kezdjük a Párizshoz közeli Iris Parc Le Chêne Gris kempinggel, ami leginkább arról híres, hogy Disneyland és a Parc Asterix is a közelében található. Konkrétan még sorban sem kell állnunk, mert a kempingben megvehetjük a jegyünket a parkokba. Rossz idő esetén pedig fedett medence és fedett játszótér várja a nyaralókat.

Ha tökéletesen gyerekbarát környezetre vágynátok, akkor az Altomincio Family Park az úti célotok neve, ugyanis az egész kemping területe autómentes övezet, nem kell autókat kerülgetni. Ha ez nem lenne elég meggyőző, akkor gyermek-vizesblokk és babafelügyelet (különdíj ellenében) biztosíthat a kemping családi mivoltáról.

A kirándulások tökéletes kiindulópontja és a természet közelségének neve Iris Parc Birkelt, ami a luxemburgi Mullerthalban, egy domb tetején található. Fedett medence, gyerekmedence, napozóterasz és egy igazi különlegesség, a szabadtéri mozi teszi felejthetetlenné a nyaralást

Kikapcsolódás a család minden tagjának egy helyen

Végül, de nem utolsósorban érdemes megnézni a Castell Montgri kempinget. A Spanyolországban található kemping igazi víziparkkal rendelkezik. 1800 m2-es panorámamedence, kellemes, füves napozórésszel, 2 részből álló izgalmas vízi csúszdák az Ombra-medencében, és gyönyörű kilátás a környékre a La Bassa-medencéből (júliusban és augusztusban tart nyitva). A kicsiket pedig játszóterek és állatsimogató várja.

A fent említett szállások csak a jéghegy csúcsát jelentik, ha megfizethető és minden igényt kielégítő családi kikapcsolódáshoz keresünk úti célt. Érdemes megnézni a Vacansoleil oldalán a további lehetőségeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top