Utazás

Menő fotóért állt meg az országút közepén a kínai család – videó

Egy jó fotólehetőséget sosem szabad kihagyni – a kínai család szerint akkor sem, ha törvényellenes és balesetveszélyes.

Talán csak Robert Capa lehetett ennyire elhivatott a fotográfia iránt, mint ez a kínai pár! Nekik még a törvény sem számít, ha egy jó fotólehetőségről van szó!

Képzeld el, hogy mész az autópályán, szépen süt a nap, valahogyan az egész család tök jól néz ki aznap… hát senki ne tudjon erről? Vesszen a feledés homályába? Meg még mit nem!

Ez a kínai család rendben le is parkolt az országúton, hogy kattintsanak néhányat, majd dolguk végeztével tovább is hajtottak úgy, hogy a kisfiú mondjuk még mindig félig kilógott a napfénytetőn. A kínai rendőrség pénzbírságot szabott ki a családra a vakmerő tett miatt.

Family takes photos in the zebra crossing marks on the highway

A private car was parked in the zebra crossing markings on Changji highway in Jilin Province while the family took photos. The surveillance camera on the highway recorded the family’s dangerous act as they posed for photographs. Many cars were seen passing the family’s car on the highway while they photographed, which was a big risk. Local traffic police has fined the family for illegal parking. Local police officers have reminded people not to park cars in the zebra markings on the highway.

Posted by CCTVNews on Sunday, April 10, 2016

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top