Utazás

Amire az egész világ kíváncsi: így készülnek a híres instagramos fotói

Murad Osmann és képeit majdnem 4 millió ember követi az Instagramon. A fotós most megmutatta, hogy hogyan készülnek el a gyönyörű fotói, amiket nem győzünk lájkolni a képmegosztó oldalon.

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy megházasodott a leghíresebb Instagram-oldal készítője. A #followmeto hashtag ötletgazdája, aki immáron feleségét fotózza, miközben sorra járják be a világ legszebb és legérdekesebb helyeit. Az esküvőről is meseszép képeket mutattunk, ám azóta újabb és újabb fotók kerültek fel a pár nászútjáról.

Kéz a kézben járta be Indiát a fotós és felesége, miközben olyan helyekre jutottak el, amikről nem mindenki hallott még. Az úti cél ezúttal India volt, azon belül is Delhi, Varanasi, Jaipur, Agra. Útjuk során videón is rögzítették, hogy hogyan készülnek el a képeik az Instagramra.

 

 

A videó mellett az indiai útról csodásabbnál csodásabb fotók tettek közzé. Te láttad már őket?

#followmeto Varanasi, India with @natalyosmann

Murad Osmann (@muradosmann) által közzétett fénykép,

 

#followmeto Chand Baori steps near Jaipur, India with @natalyosmann

Murad Osmann (@muradosmann) által közzétett fénykép,

 

#followmeto Varanasi, India with @natalyosmann. My favorite one so far :).

Murad Osmann (@muradosmann) által közzétett fénykép,

 

 

We are excited to announce our first video from our trip to India with @natalyosmann. I would like to apologize for the long delays in uploading photos on our account, but right now we are creating a really big project which we would love to share with you soon. This video was taken on our first trip to India in Delhi and next week we are coming back to Delhi, Varanasi, Jodhpur and Hampi to create smth really big. #followmeto…………………. ????С радостью представляем вам первое видео из нашей прошлогодней поездки в Индию. Хочу извиниться за долгое отсутствие фотографий – мы сейчас готовим очень большой проект и надеюсь скоро сможем им поделиться с вами. #следуйзамной ????

Murad Osmann (@muradosmann) által közzétett videó,

 

forrás: Buzzfeed

Még több híres Instagram-oldal az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top