Utazás

Csodaszép, meleg tavaszi napok jönnek

Ebben az évben nem volt még olyan szuper jó az idő, mint amilyen az elkövetkezendő napokban lesz. Pénteken akár 25 fok is lehet.

A változó mennyiségű és vastagságú felhőzet mellett az ország legnagyobb részén hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap; a legtöbb felhő az Északi-középhegység tágabb környezetében és a Tiszántúlon valószínű, majd éjszaka északkeleten, keleten is csökken a felhőzet – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Csütörtökön többnyire napos, gomolyfelhős időjárás várható, továbbra is az Északi-középhegység térségében lehet több felhő. Az ország északkeleti harmadán helyenként kisebb eső, záporeső kialakulhat, de csütörtökön már ott is kicsi a csapadék esélye. A délnyugati szél napközben több helyen megerősödik, csütörtökön a Dunántúlon viharos széllökésekre is számíthatunk.

Meleg tavaszi napok jönnek

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 11 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 18 és 23 fok között várható.

Pénteken aztán tovább melegszik az idő, mintha nem is az április, hanem a május kezdődne. Nappal akár 25 fok is lehet, de éjszaka sem lesz hidegebb 7-14 foknál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top