Utazás

7 szuper program a hétvégére

Február utolsó hétvégéjén gasztronómiai ínyencségek, különleges futóverseny és távoli kultúrák felfedezése vár programajánlónkban.

Malacságok fesztiválja

Február 27. Ráday utca

Ínycsiklandó finomságok, szalonnasütés és Tor-túra vár a Ráday utcában a Malacságok fesztiválján. Kóstolj, sétálj és ismerd meg a környék történetét is.

Futóverseny a labirintusban

Február 27. kőbányai földalatti labirintus

Ha inkább sportolással töltenéd a hétvégét, ez a futóverseny igazi extrém kaland lesz. A különleges hangulatú rendezvényen különleges díszletek között indulhatsz különböző távokon.

Orchideák

Február 27. Füvészkert

A tró­pusi esőerdők sűrű­jé­ben a fákon csün­ge­nek, lég­gyö­ke­re­ik­kel párát gyűj­te­nek, és szép­sé­gük­kel min­den­kit elva­rá­zsol­nak. Szombat délelőtt mindent megtudhatsz ezekről a gyönyörű növényekről.

Fegyverbemutató

Február 27-28. Diósgyőri vár

Egész napos fegy­ver­be­mu­tató, lánc­ing­ké­szí­tés és közép­kori betű­ve­tés várja a látogatókat a Diós­győri várban.

7 szuper program a hétvégére

Világjáró Gyerekek Klubja

Február 27. Deák17 Galéria

A “Világ­járó Gye­re­kek Klub­já­nak” ajtaja min­denki előtt nyitva áll, aki sze­retne új kul­tú­rá­kat meg­is­merni. Ezúttal Finnország kultúrájával, zenéjével és meséivel ismerkedhetsz meg.

Mesetánc

Február 27. Mesemúzeum

Ha már unod a hideg időt, a Mesemúzeum foglalkozásán a messzi Malajziába utazhatsz a mese szárnyán. A gyerekfoglalkozáson megidézik a mese szereplőit sok-sok mozgással.

Farsang Miamanónál

Február 27. Marczibányi tér

 Mia­Manó Mese­szín­ház zenés, inter­ak­tív mesejátékán Min­dig tör­té­nik valami a Manók­kal, ami lázba hozza őket. Ezút­tal a far­sangi készülő­dés­sel van­nak elfog­lalva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top