Utazás

Utazás kiállítás, ahol álomutazást is nyerhetsz

Az Utazás kiállítás 2016. március 3. és 6. között 39. alkalommal várja színes utazási kínálattal és programokkal a látogatókat.
Utazás kiállítás, ahol álomutazást is nyerhetsz

Belföldi díszvendég: Budapest
Fővárosunk említésre méltó turisztikai célpont. A kiállításon 300 négyzetméteres standjukon 4 tematika szerint mutatják be a szórakozási lehetőségeket: a kulturális, családi, városnéző és gasztronómiai programokat. Bemutatkozik többek közt az Aquaworld, a Csodák Palotája, a Várkert Bazár és a budapesti street food kínálatból is ízelítőt kaphatunk. Az Utazás kiállításra készülő 48 órás Budapest kártyával pedig a kiállításra való belépés mellett számos ingyenes és kedvezményes szolgáltatást vehetnek igénybe a kártyát megvásárlók.

Kulturális díszvendég: Brazília
2016 nyarán az olimpiai ötkarikás játékoknak köszönhetően Brazílián és Rio de Janeirón a világ szeme. A kiállítás kiemelt témái a nyári sportesemények, illetve a karnevál, amely elválaszthatatlan része a brazil kultúrának. Brazília standján és a kiállítás színpadán szambatáncosok és capoeirások gondoskodnak a karneváli hangulatról. A tánc mellett megjelenik a gasztronómia is: a standra meghívott séf autentikus brazil ételeket készít majd, és a látogatók megízlelhetik a Brazíliában kedvelt cachaçát (kaszasa), illetve a caipirinhát.

Utazás kiállítás, ahol álomutazást is nyerhetsz

Nyerj álomutazást Brazíliába!
Idén is lesz Utazás játék, és hova máshova szólhatna a repülőjegy, mint Brazíliába. A játékban való részvételhez nincs más teendő, mint belépőjegyet vásárolni a kiállításra és kitölteni a nyereményszelvényt. A tavalyi nyereményhez hasonlóan az utazás magában foglalja az utazási, szállás- és programköltségeket is.

Szakmai díszvendég: Kína
A kiállítás első napja szakmai nap. Ezen a napon magasabb jegyár érvényes. A szakmai díszvendég Kína, akik a programban is kiemelt szerepet foglalnak el. A csütörtökön kezdődő szakmai programok pénteken is folytatódnak, és regisztrációhoz, valamint magasabb jegyárhoz kötöttek.

Utazás kiállítás, ahol álomutazást is nyerhetsz

A kiállítás belépőjegye érvényes az egyidejű Bringaexpo, illetve Afrika Expo kiállításokra, és online elővételben kedvezményesen juthatsz hozzá belépődhöz!

Jegyvásárlás és bővebb információ:
www.utazas.hungexpo.hu
www.facebook.com/utazaskiallitas

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top