Utazás

Ilyen a Wizz Air új Airbus A321 gépe – fotók (x)

Megérkezett a Wizz Air új Airbus A321-es gépe. A legfontosabb, amit tudnod kell, hogy elvileg olcsóbb lesz ezzel repülni. És persze az utastér is szebb.

“Utasaink számára az A321 legnagyobb előnye, hogy a jelenlegi A320-asokhoz viszonyított nagyobb hatékonysága eredményeképpen alacsonyabb viteldíjakat tudunk kínálni. Az A321 új, modern belső térrel büszkélkedhet, valamint tovább csökkenti környezeti lábnyomunkat” – mondta John Stephenson, a Wizz Air ügyvezető alelnöke.

Ilyenek a Wizz Air új Airbus A321 gépei - fotók

A Wizz Air első A321ceo repülőgépe november 20-án kezdte meg a napi szintű utasszállítást Budapest és London Luton repülőtere között. Az első, már kiszállított gépen kívül a társaság további 26, jelenleg gyártásban lévő A321ceo repülőgépre kötött szerződést az Airbusszal, amelyek 2018-ig érkeznek meg, beleértve a decemberben érkező második, illetve a 2016-os naptári évre ütemezett 9 gépet.

Ilyenek a Wizz Air új Airbus A321 gépei - fotók

Az A321ceo, az A320 család legnagyobb tagja lehetővé teszi a légitársaság számára, hogy megfeleljen az alacsony viteldíjú légi utazás iránti növekvő keresletnek Közép- és Kelet-Európában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top