Utazás

Egyre több a magyarországi kutyabarát szálláshely

Népszerűsítő kampányt hirdet a Magyar Turizmus Zrt, melynek köszönhetően egyre több magyarországi szállás mondhatja magát kutyabarátnak.

Az Utazz kutyával! elnevezésű, először meghirdetett akcióhoz számos turisztikai és állatvédő egyesület csatlakozott máris. A kampány kiemelt szakmai partnere a Magyar Utazási Irodák Szövetsége, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség, a Rex Kutyaotthon Alapítvány, a Magyar Állatvédelmi és Állatjólléti Társaság, a Vigyél haza! Alapítvány.

Az elmúlt néhány évben látványosan emelkedett azoknak a turisztikai szolgáltatásoknak a száma és színvonala Magyarországon, ahol szívesen fogadják a házi kedvenceket is. A kutyatartók egyre inkább igénylik ezeknek a szolgáltatásoknak a bővítését, hiszen sokan vagy nem tudják nyaralásuk idejére máshol hagyni kutyájukat, vagy nem is szeretnének nélküle utazni. A kampány célja éppen ez, segítsék a kutyásokat a minél színvonalasabb szállások elérésében.

Egyre több a magyarországi kutyabarát szállás

Az akcióhoz kapcsolódik egy kutyás képfeltöltő játék is, amely augusztus 16-án, a hontalan állatok világnapján indul, és a turizmus világnapján, szeptember 27-én fejeződik be. Az #utazzkutyával! nyereményjáték keretében az Instagramon olyan fényképeket várnak, melyeken kutya és gazdája elégedetten nyugtázza a magyarországi kutyabarát szállás- és vendéglátóhelyeket. A legnépszerűbb, illetve a zsűri által legkreatívabbnak tartott képeket díjazzák is – olvasható az Inforádió.hu oldalon.

További kutya, utazás témájú cikkek az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top