Utazás

Mutasd meg a nyaralásod legszebb pillanatát, és nyerj velünk!

Felejthetetlen napokat töltöttél el kedveseddel vagy családoddal a tengerparton? Esetleg extrém túrára indultál a hegyekbe? Az sem baj, ha idén csak a Balatonig jutottál vagy a kertben pihentél, mert most ezzel is nyerhetsz egy szuper wellnesshétvégét.

Mutasd meg nekünk és az NLCafé olvasóinak a legjobban sikerült nyaralós fotódat, és nyerj vele egy fantasztikus wellnesshétvégét a Hotel Eger & Park**** Konferencia és Wellness Szállodában.

A képfeltöltést ITT ÉRHETED EL!

A wellnesshétvége nyertesét a 10 legtöbb szavazatot kapott kép feltöltője közül választja ki a zsűri, így érdemes a barátaidat is szavazásra buzdítani, vagy megosztani a játékot minél több helyen (Facebook, Google+, Twitter).

 A képekre az NLCafé oldalán lehet szavazni.

Mutasd meg a nyarad legszebb pillanatát és nyerj velünk!

A zsűri kiválaszt további 10 kedvenc képet, amelyek feltöltői NLCafé bögrét kapnak ajándékba. A képeknél fontos a kreativitás, az ötletesség, de várjuk a vicces és őrült képmegvalósításokat is. Hajrá! Mutasd meg a legjobb nyári pillanatot, pihenj Egerben, vagy kortyolgasd a teád ősszel a NLCafés bögréből, miközben az idei nyaradon nosztalgiázol 🙂

A játék 2015. 08. 04. és 2015. 08. 24. között zajlik.

Nyertes fotók kiválasztása: 2015. 08. 25.

A játékszabályzatot itt találod meg >>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top