Utazás

Kikapcsolódás az egész családnak

Nyaranta mindenki az egész családdal közösen szeretne eljutni kikapcsolódni, de nem mindig találni olyan szállást, ahol a szülők és a gyerekek is egyaránt jól érezhetik magukat. Ha mégis találnak ilyen helyet, akkor sok esetben nem túl pénztárcabarát a célállomás. Ezért a közös üdülésre tökéletes megoldást jelentenek a mostanában felkapott prémiumkategóriás kempingek, amik a nyaralás egy új, megfizethető és kényelmes formáját jelentik, ahol mindenki megtalálja a pihenés számára megfelelő formáját.
Kikapcsolódás az egész családnak

A kempingezés már nem a Balaton-parti kempingekben felvert sátrakat jelenti manapság, hanem a prémiumkategóriás kempingezés elterjedésével az ágyakkal és konyhával felszerelt sátrakra és luxusmobilházakra kell gondolni. Így egyszerre élvezhetjük a madárcsicsergős környezetet és a minden igényt kielégítő szállások kényelmét. Jól hangzik, nem?

Kikapcsolódás az egész családnak

A Vacansoleil pontosan ilyen szállásokat kínál a kempingjeiben, ahol az egész család kényelmesen elfér akár egy mobilházban, akár valamelyik prémiumkategóriás sátorban. A nyaralás természetesen nem lenne tökéletes, ha csak a szállásról szólna, hiszen az aktív kikapcsolódás ugyanolyan pihentető tud lenni, mintha egy medence partján napoznánk egész nap. A Vacansoleil kempingjeiben mindkettőre van lehetőség.

Kikapcsolódás az egész családnak

A kempingek által kínált programokat úgy találták ki, hogy a gyerekek a szülőkkel együtt élvezhessék a jobbnál jobb programokat és közös emlékekkel gazdagodva térjenek majd haza. Például amíg a szülők egy medence partján pihennek és napoznak, addig a gyerekek lubickolhatnak a medencében vagy élvezhetik a vízi csúszdák nyújtotta élményeket. A kempingek területén számtalan sportolási lehetőség van, mint a foci, röplabda és kosárlabda vagy akár a minigolf, és akkor még nem is beszéltünk az egész nyáron át tartó szervezett programokról és animációkról. Ha szeretne kimozdulni a család a kempingből, akkor szintén rengeteg program közül választhat, legyenek azok vízi sportok, vagy akár szervezett gyalog- és biciklitúrák.  

Kikapcsolódás az egész családnak

A Vacansoleil kínálatában több mint 450 európai kemping található, ahol a mennyiség nem megy a minőség rovására, így garantáltan a legjobb kempingek közül válogathatsz a családi nyaraláshoz.

Látogass el a http://www.vacansoleil.hu/ oldalra, és nézd meg a kedvezményes ajánlatokat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top