Utazás

Már repülhetünk is Hello Kitty!-vel

Az EVA Légitársaság Szingapúr–Tajpej járatán minden Hello Kitty!-ről szól. Hiszed vagy sem, de még a WC-papíron is a fehér macska mosolyog rád.

Az EVA AIR Légitársaság Szingapúr–Tajpej között közlekedő járatát átvette Hello Kitty! Nemcsak a gép külső festésén jelenik meg a kislányok kedvenc figurája, hanem itt valóban minden Hello Kitty!-ről szól. A légiutas-kísérők rózsaszín kötényt viselnek, a felszolgált ételeket rózsaszín tálkákban szolgálják fel Hello Kitty!-mintás szalvétákkal együtt.

Az utasok pihenését Hello Kitty!-s párnák és takarókkal segítik, az 1. osztály utasai pedig saját monitoraikon tudhatnak meg mindent Hello Kitty!-ről.

Már repülhetünk is Hello Kitty-vel

Az már biztosan nem lep meg, hogy a mosdóban a WC-papír mintáján is a fehér macska mosolyog, de még a kézmosós, kézápolós üvegekről sem hiányozhat Hello Kitty!

Vajon népszerű a légitársaság újítása? Minden bizonnyal, mert a járatok gyorsan megtelnek, és az ülésekben nem csak tíz év alatti kislányok foglalnak helyet. Sőt, az EVA a napokban elindította a Houston–Tajpej Hello Kitty!-járatát is.

További cikkek Hello Kitty! témában az NLCafén:

Forrás: Gizmodiva

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top