Utazás

3 kreatív nyári tábor lányoknak Budapesten

A lányok szívesen töltik olyan táborokban az idejüket, ahol a bennük rejlő kreativitást fejleszthetik, erősíthetik. Ha nincs még ötleted a nyári szünetre, 3 budapesti művészeti tábort is javaslunk.

A lányok szívesen töltik idejüket rajzolással, festéssel, de szívesen táncolnak, tanulnak koreográfiákat is. A nyári szünetre három budapesti művészeti táborozási lehetőséget, tippet gyűjtöttünk össze. Bármelyiket is válasszátok, gyermeked egészen biztosan jól fogja érezni magát.

1. Musical tánctábor lányoknak

Az amerikai filmekben vagy a Broadway színpadán érezhetik magukat azok a 10 év feletti lányok, akik vállalják az egyhetes kőkemény táncpróbákat. A képzést, a koreográfiát profi táncvilágbajnok tanítja meg a gyerekeknek. Az egész napos programban magas színvonalú színpadi körülmények között pillanthatnak be a musicaltánc, a jazz, az amerikai step, a show-tánc világába. A tánctáborban egészen biztosan egyetlen kislány sem fog unatkozni.

Árak: stúdiónként eltérő lehet, 25-30 ezer forint/hét, amely étkezést nem tartalmaz.

2. Művészeti tábor lányoknak

A művészeti táborban a szabadtéri rajzolás mellett színdarabban is kipróbálhatják magukat a 8-14 éves gyerekek. Az egész napos gazdag programkínálatban városnézés, sétahajózás, filmvetítés, készségfejlesztő feladatok is szerepelnek. A tábor díja tartalmazza a művészeti feladatokhoz szükséges eszközöket, a gyerekek napi étkezéséről a szülőknek kell gondoskodniuk.

Ár: Heti 22-30 ezer forint helyszíntől, programkínálattól függően

3. Jobb agyféltekés rajztábor lányoknak

A három-öt napos művészeti tábor foglalkozásaira elsősorban 8-13 éves lányok jelentkezését várják. A programhoz még csak kitűnő rajztehetségre sincs szükség, hiszen a jobb agyféltekés rajztábor célja éppen az, hogy a kreativitást elősegítse, fejlessze a gyerekekben. A tábor díja tartalmazza a rajzoláshoz szükséges eszközöket, de a gyerekek étkezéséről a szülőknek kell gondoskodniuk.

Ár: helyszíntől, oktatótól és a tábor időtartamától függően 25-45 ezer forint

További cikkek tábor témában az NLCafén:

Fotó: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top