Utazás

Már a nyaralásodat is megtervezheted a Google Street View-val

A Google Street View-val mostantól könnyedén otthonodban megtervezheted, mit szeretnél magyarországi nyaralásod idején megnézni.

Budapesti és környékbeli parkok, kirándulóhelyek, vidéki városok színházai, nevezetességei is várnak mostantól, ha nyaralásodat vagy a hétvégi túrádat tervezed. A Google Street View alkalmazással körbenézhetsz a Fővárosi Állatkertben, a Füvészkertben vagy a Kis Svábhegyen, de ugyanígy az Aggteleki Nemzeti Parkba vagy a veresegyházi Medveotthonba is bepillanthatsz számítógépedről.

A Street View-val könnyedén megtervezheted hazai nyaralásodat is

Magyarország autóval megközelíthető helyeit már 2013 óta bejárhatod a Street View-n, mostantól több tucat olyan történelmi, kulturális vagy turisztikai szempontból fontos hely is vár virtuális sétára az interneten, melyek a valóságban is csak gyalogosan érhetők el.

Járd be számítógéped előtt ülve a Tokaj történelmi borvidékét, az egri várat, Hollókő ófaluját, a pécsi Dóm teret, Szeged sétálóutcáját vagy a tihanyi bencés apátságot és Balaton-partot, de hajózhatsz a Dunán is. Így sokkal könnyebben megtervezheted a családi nyaralást, és a hajtogatható térképet, meg az útikönyvet is könyvesboltban hagyhatod.

További cikkek Street View-ről az NLCafén:

Forrás: Google

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top