Utazás

Évek óta luxusóceánjárón él a 86 éves nő – fotók

Nem kell mosogatnia, takarítania, esetleg tyúkokat etetnie a 86 éves Lee Wachtstetternek, ugyanis a férje halála után luxushajóra költözött, és azóta szinte szárazföldet nem is érintett a lába.

Lee Wachtstetter 86 éves amerikai asszony, aki a férje halála után eladta az ötszobás házukat, és befizetett egy óceánjáró luxusutazásra, majd úgy döntött, addig marad, amíg lehet. Így már 7 éve járja körül a földet a Crystal Serenity fedélzetén.

“A férjemmel közös szenvedélyünk volt a hajózás, az utazás, a halálos ágyán azt mondta, ne hagyjam abba nélküle sem. Így tettem” – mondta a 86 éves floridai asszony, aki tényleg 7 éve úton van. Bár bevallotta, hogy hiányoznak a gyerekei és az unokái, de interneten tartja velük a kapcsolatot, és ha éppen Miamiban köt ki a hajó, őket meglátogatja.

Egyébként köszöni, jól van: koktélozgat, táncórákra és koncertekre jár, főznie sosem kell, hiszen az árban teljes ellátás szerepel. Átszámítva eddig 45 millió forintot költött az évek óta tartó utazásra.

Évek óta luxus óceánjárón él a 86 éves nő
Évek óta luxus óceánjárón él a 86 éves nő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top