Utazás

Utazz a Raffaello világába – vár Bora Bora és Kalifornia!

Lehet még különlegesebb egy Raffaello? Nehéz elképzelni! És ha azt a bizonyos Raffaellót Bora Borán vagy Kaliforniában fogyaszthatja el az ember? Máris látjuk lelki szemeink előtt, ahogy a tengerparton egy nyugágyban, a napernyő árnyékában harapunk bele kedvenc édességünkbe.
Utazz a Raffaello világába – vár Bora Bora és Kalifornia!

Bora Bora

A világ egyik legkülönlegesebb és legszebb üdülőhelye, illetve a Raffaello egyik fontos összetevőjének, a kókusznak a világa. Nevének jelentése az, hogy elsőszülött, ugyanis a legenda szerint az egyik első sziget volt, amely felbukkant az óceánból. Bora Bora szigete mindössze 29 km2, mégis ezernyi természeti szépséget rejt. Legmagasabb pontjai egy kialudt vulkán maradványai, a csúcsok között pedig trópusi ültetvények, csodálatos, buja völgyek és gyönyörű vízesések bújnak meg. A szigetet korallzátony veszi körül, ennek köszönhetően egészen elképesztő, különleges élővilággal, és talán a világ legszebb tengerpartjával büszkélkedhet. Bora Bora ideális pihenőhely, ha az ember mindentől távol, egy csodálatos helyen akarja kiheverni a mindennapok fáradalmait.

Utazz a Raffaello világába – vár Bora Bora és Kalifornia!

Kalifornia

Az Amerikai Egyesült Államok legnépesebb állama a Raffaello másik összetevőjének, a mandulának a hazája. Aki inkább az aktív pihenést szereti, imádni fogja Kaliforniát, ahol a kikapcsolódás szinte minden formáját kipróbálhatja: bulizhat a tengerparton, meglátogathatja a filmek fővárosát, Hollywoodot, óriási kirándulásokat tehet esőerdőkben és sivatagokban egyaránt, és belevetheti magát a nagyvárosok forgatagába: San Diegóba, San Franciscóba, és persze Los Angelesbe, ahol az Universal Studiosban kalandozva belülről ismerheti meg a filmek világát.

Ha szeretnél elutazni a Raffaello világába, és Bora Borán vagy Kaliforniában kipihenni magadat, vásárolj Raffaellót, és regisztrálj a www.raffaello.hu oldalon!

Utazz a Raffaello világába – vár Bora Bora és Kalifornia!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top