Utazás

Egymillió forintért tölthetsz el egy éjszakát a vízen!

Ezt kínálja egy óceánjáró.

Ötezer dollárba (1,4 millió forint) fog kerülni fejenként egy éjszaka a nyílt vizeken valaha kínált egyik legnagyobb és legdrágább luxuslakosztályban. A 360 négyzetméteres lakosztály a Regent Seven Seas Cruises hajótársaság 2016-ban debütáló Explorer nevű óceánjárójának fedélzetén fogja várni a fényűzésre vágyó utazókat.

A Regent lakosztályban hangversenyzongora, két hálószoba, a hajó három oldaláról nyíló kilátás, valamint szaunával és gőzkabinnal felszerelt saját wellness-részleg fog gondoskodni a lakók kényelméről és kikapcsolódásáról. A lakosztályt minimum kettő, maximum négy főre tervezték.

rssc.com
rssc.com

Az Explorer várhatóan 2016 júliusában kezdi meg szolgálatát és első szezonját Európában fogja tölteni, első körben Monte Carlo és Velence között ingázva. A 750 utas befogadására alkalmas óceánjáró a Regent első új hajója 2003 óta, habár a hajótársaság nemrég 150 millió dollárért újítatta fel másik három büszkeségét.

Az Explorer menetdíjainak mindegyike tartalmazza az étkezések, a tengerparti kirándulások árát és a borravalót, a Regent lakosztály árába azonban a korlátlan gyógyfürdőhasználat, a mosodai szolgálat, a fedélzeti inas és a hajóhoz való fuvarozó limuzin is beletartozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top