Utazás

A 10 legfurcsább szállás a világon

Olyan helyekre mennénk, ahol már maga a szállás is extra különleges? Most bemutatunk nektek 10 olyan szállást a világon, amiknél nemcsak a családi fotókat fogod mutogatni utána, hanem a helyet is, ahol megpihentél.

Dog Bark Park Inn – Idaho, USA

Egy 10 méter magas beagle kutyában aludhatsz. Igen, jól olvastad: a hotelt két láncfűrésszel alkotó művész hozta létre. Két szoba van, egy a kutya testében és egy a fejében. Egyébként ez a világ legnagyobb beagle-je is egyben. Vauúúúú.

A 10 legfurcsább szállás a világon

Hordó hotel – Amszterdam, Hollandia

Miért ilyen különleges? Mert valódi boroshordókban tudsz szállást foglalni. Fogtak négy hatalmas kiszuperált boroshordót, és átalakították őket szobává. Ezzel egyedülálló szállodai élményt kínálnak, ami egyszerre remek példája a kreatív újrahasznosításnak, a környezetvédelemnek és a rusztikus de mégis elegáns szállásoknak.

A 10 legfurcsább szállás a világon

Hang Nga “Őrültek háza” – Vietnam

Vietnam egyik legbizarrabb hotele csavaros fák alkotta állatokra emlékeztet. A nevét a tervezőjéről kapta, az Őrültek háza nevet később akasztották rá a furcsa megjelenése miatt. A barlangszerű enteriőr, a természet és az építészet kapcsolata, rendhagyó kinézete miatt tényleg méltó a becenevére.

A 10 legfurcsább szállás a világon

A sörhotel – Ausztria

A sör szerelmeseinek jó hírünk van: az osztrák Starkenberg kastélyban megnyílt az a hely, ahol a szó szoros értelmében elmerülhetnek a sörben. Az osztrák sörgyár tulajdonában lévő kastélyban komplett sör központú programot ajánlanak nekik: megismerhetik a sör történetét, érdekességet mutatnak be, és persze az egész végén még sörkóstoló is van. Mikor indulunk?

A 10 legfurcsább szállás a világon

Zsiráf major – Kenya

Ha egy kicsit természetközelibb utazásra vágysz, akkor a Zsiráf Major a te helyed. A gyarmati építészet és a természet együttesen adja meg ennek a helynek a báját. Vadrezervátum is van, tehát ne lepődj meg, ha reggel benéz az ablakon egy zsiráf!

Nézd meg a többi különleges szállást is az Itt se voltam blogon!

A 10 legfurcsább szállás a világon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top