Utazás

Egy lány, aki a nevének köszönheti a világkörüli utat

Rengetegen jelentkeztek egy kanadai férfi felhívására, melyben exbarátnője névrokonát kereste, hogy őt vihesse magával a már kifizetett világkörüli utazásra. Megvan a kiválasztott!

Mint mi is megírtuk, a 28 éves Jordan Axani világkörüli utazást vett barátnőjének karácsonyra, ám a pár azóta szakított.. Axani viszont nem szerette volna, ha a jegyek veszendőbe mennek. A foglalás során csak a név megadása volt szükséges, az útlevél száma és egyéb adatok akkor nem kellettek: így az exbarátnő jegyét bármely kanadai, Elizabeth Gallagher nevű nő felhasználhatja.

Axani 1000 levelet kapott a felhívására, de csak18 olyan Elizabeth Gallagher volt köztük, aki kanadai állampolgár. Választása a 23 éves Elizabeth Quinn Gallagherre esett, aki jelenleg még tanul, mellette pedig részmunkaidős irodai adminisztrátor Cole Harbourben, Új-Skóciában.
 A lány eleinte   furcsának találta az ötletet, hogy egy idegennel járja körbe a Földet. 
“Először kicsit hátborzongatónak tűnt az egész, de most, hogy beszéltem vele már kevésbé félelmetes” – mondta Elisabeth, akinek egyébként komoly kapcsolata van.
“Nagyon jól megvagyunk a barátommal: már a házvásárlást tervezzük, és van egy kiskutyánk is… A barátom megérti, hogy mindig is szerettem volna utazni, ezért ad kimenőt erre a közel egy hónapra.”
Egy lány, aki a nevének köszönheti a világkörüli utat
 
Az útitársak azt ígérik, mindvégig dokumentálják majd az utazást. De mit lehet tudni Jordan Axaniról, és hogyan oldják majd meg, hogy külön szobát kapjanak a szállodákban? Válasz a Lótusz blogon!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top