Utazás

Kastélyszállók Magyarországon

Aki kedveli a vidéki romantikát, biztosan eljátszott már a gondolattal, milyen lehet ősszel vagy télen egy hétvégét eltölteni valamelyik magyarországi kastélyszállóban. Szerencsére a kínálat bőséges, a régi nemesi kúriák közül sokat felújítottak, és átépítettek.

Fenyőharaszt Kastélyszálló, Verseg

A jelenleg háromcsillagos szállóként működő kastélyt Podmaniczky Levente építette 1868-ban, késő klasszicista stílusban. A Budapesttől 50 km-re fekvő hotelben korhű berendezéssel és modern szolgáltatásokkal várják a vidéki idillre vágyó vendégeket.

További információk: fenyoharasztikastelyszallo.hu

Kastélyszállók Magyarországon

Batthyány Kastélyszálló, Zalacsány

A szálloda csendes, nyugodt, 6 hektáros parkosított környezetben, egy apró település, Zalacsány szélén fekszik. A több száz éves épületet ölelő parkban szabadtéri medence, gyermekjátszótér, strandröplabda és teniszpályák, lengőteke, grillterasz és bár található.

A kastélyban 28 különböző méretű szobával, éttermekkel, belső termálmedencével, pezsgőfürdővel, szaunával, masszázsszolgáltatásokkal, aromafürdővel várják a kikapcsolódásra, nyugalomra és pihenésre vágyó vendégeket.

További információk: wellnesskastely.hu

Kastélyszállók Magyarországon

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló, Szirák

Az 1748-ban épült egykori Teleki-Degenfeld-kastély a legszebb barokk kastélyok közé tartozik, Budapesttől 75 km-re található, 1985-től háromcsillagos, 1998-tól pedig négycsillagos szállodaként működik, 2002-től a világ számos országát átfogó Forever Resorts nemzetközi üdülési láncolatának egyik gyöngyszeme.

További információk: www.kastelyszirak.hu

Kastélyszállók Magyarországon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top