Utazás

10 ok, hogy nyáron se irigyeljük azokat, akiknek medencéje van

A nyári hőségben te is biztos gyakran ábrándozol arról, milyen szuper lenne egy kerti medencében áztatni magad. Ne tedd! Egy medence számos veszély forrása, és még gyilkos piranhák is előfordulhatnak benne!

10.
A medence nem motivál munkára, sőt lustává, ennél is szélsőségesebb helyzetben pedig nihilistává tesz. Ki akar bármi értelmeset csinálni, amikor pihizhet is a vízben?

9.
Nyáron mindenki a medencetulajdonosoktól várja el, hogy partit rendezzenek. Mindenki. Jó dolog a medence, de azért néha jólesik másokhoz is vendégségbe menni. 

8.
Ha már úgy alakult, hogy pörög a medencés buli, mindig akad egy részeg szerencsétlen, aki halálugrással szeretne oda fejest ugrani. Pedig senki sem szeret mentőt hívni a házhoz, nem igaz?

7.
A medence széle csúszós, és számos baleset forrása. Nincs cikibb, mint azt mondani a munkatársaknak, hogy “Azért voltam egy hétig kórházban, mert elcsúsztam a medencémnél”.

6.
A filmeket látva alapszabály lehet, hogy ha az embernek medencéje van, akkor legalább hébe-hóba szexel is benne. Pedig nem kéne! A vízben sokkal könnyebben terjednek a baktériumok és a fertőzések, és óvszerrel sem olyan biztonságos, mint a szárazföldön. Jegyezzük meg egy életre: a szex a medencében veszélyes dolog!

5.
A medencetulajdonosnak mindig akadhatnak irigyei, akik ingyen szeretnének megmártózni abban, amiért ő súlyos pénzeket fizetett. A galádok még az éjszakai kerítésmászástól sem riadnak vissza. Talán még a vízbe is képesek belepisilni úgy, hogy senki se tud majd róla.

4.
Egy medencetulajdonosról egy magyarnak mindig megvan a véleménye. Gazdag, kérkedik vele, tehát a pénzét tutira összelopkodta, vagyis rosszfiú. Az elméletet a filmek is vastagon alátámasztják. Ki akarja, hogy egy medence miatt az összes szomszédja utálja?

3.
Ha az embernek medencéje van, ahhoz napozóágy is jár, ha pedig már napozóágya van, a víz melletti délutáni szunyókálás bekerül a hétvégi alaptevékenységek közé. Pedig a napozóágyon alvás kifejezetten veszélyes lehet, és ez alatt nem csak a leégésveszélyt értem.

2.
Bármennyire is azt hisszük, hogy húsevő tengeri lények csak és kizárólag a vadvizeken fordulhatnak elő, ez óriási tévedés. A Piranha 3DD-ben (tényleg ez a címe, a D kosaras lányok miatt) láthattuk, hogy a húsevő dögök simán el tudják lepni a medencéket is. Ezeket még a klóros víz és David Hasselhoff sem tudja elriasztani!

1.
A végére hagytam a legjobbat, a vízszámlát. Egy átlagos vízfogyasztónak nem kell rettegve várnia az összeget, viszont egy medence feltöltése nem olcsó mulatság. Akár még egy ilyen arckifejezés is lehet a vége.

10 ok, hogy nyáron se irigyeljük azokat, akiknek medencéje van

A cikkben található videók az alábbi filmekből/forrásból származnak:

10. A nagy Lebowski
9. Boogie Nights
8. Majdnem híres
7. Home Video – YouTube
6. A lény
5. Hajrá, Bliss!
4. Halálos fegyver
3. Sinister
2. Piranha 3DD
1. Jóbarátok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top