Utazás

Egy vicc miatt tiltottak ki két fiatalt Amerikából

Azt írták a neten, hogy elpusztítják az országot, bár csak a várható vad bulikra gondoltak.

A mosolygó srác vona a pusztító Forrás: Twitter
A mosolygó srác volna a
pusztító?
Forrás: Twitter

Az Egyesült Államok titkos ügynökei figyelték két brit fiatal Twitter-üzeneteit, és a Los Angeles-i reptéren már fegyveres őrök vártak rájuk, írja a Huffington Post. A bűnük az volt, hogy a srác azt írta: jövök, és elpusztítom Amerikát.

A lány és a fiú hiába magyarázta, hogy teljesen rosszul értelmezik az ártatlan üzenetet, az ötórás kihallgatás alatt drámába fordult a félreértések vígjátéka. Éjszakára is fogva tartották őket, a fiú állítása szerint mexikói drogdílerekkel kerültek egy cellába. Másnap aztán feltették őket egy Angliába tartó repülőre.

A szürreális kalandhoz tartozik még, hogy mivel Marilyn Monroe sírjának kiásásával is vicceltek egyet, ásók után is kutattak a csomagjaikban.

A két huszonévest végül azzal eresztették útnak, hogy legközelebb csak úgy jöhetnek vissza, ha vízumot igényelnek Londonban, bár a brit állampolgároknak alapesetben nincs szükségük ilyesmire, ha az államokba utaznak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top