Utazás

Viszlát, házimunka! – 5 ok, amiért imádunk wellnesselni

A wellnessnek már a neve jól hangzik, azt ígéri, hogy minden a lehető legnagyobb rendben lesz. Tehát naná, hogy kipróbáljuk, jöhet a trutyis pakolás a lazulásért.
 
Látogass el te is a Virtuális Utazás kiállításra!

A legendák szerint Kleopátra már igazi wellnessgurunak számított, de a fogalom azért strukturáltabb tartalmat kapott napjainkban. Az erre szakosodott szállodák személyre szabott programot kínálnak, ahol a masszázsoktól kezdve a gyógyfürdőzésen át a sportokig számtalan lehetőséggel turbózhatjuk fel fittségünket és szépségünket. Ezeken a nyilvánvaló előnyein túl a wellness olyan bónuszokat is rejt magában, amit a prospektusokon nem tüntetnek fel, pedig talán mégsem ártana.

Mi is a klub tagjai leszünk

Néhány évvel ezelőtt a wellnessezés a kiváltságosok sportja volt, és csak azok mentek wellnesshotelbe, akik jó dolgukban azt sem tudták, hogy mit csináljanak. Ma ez már másképp van: bárki találhat magának olyan ajánlatot, amit ki is tud fizetni és a nyaralást nem fogja belengeni a sznobság felhője.

Viszlát, házimunka!

Ezzel a szlogennel akár egy átlagos nyaralásra is elindulhatnánk, de a valóság az, hogy vakáció alatt is sokszor kötünk ki sátorban vagy konyhával felszerelt apartmanban. Pedig ennyi luxus már igazán jár nekünk. De tényleg.

Viszlát, házimunka! - 5 ok, amiért imádunk wellnesselniVégre kipróbálunk valami új sportot

Évente legalább kétszer határozzuk el, hogy rendszeres sportolásba fogunk, egyszer pedig kondibérletet is vettünk, hátha az ára kellően frusztrál minket, hogy el is járjunk. Az egész napos henyélés alatt viszont kifejezetten igényelni fogunk egy kis mozgást, főleg ha olyan különlegességeket próbálhatunk ki, mint mondjuk a fitball.

Talpig frottír

Erre a viseletre hétköznapokon nagyjából annyi alkalmunk van, ahányszor lázas betegek leszünk. Belázasodni nem szeretünk, de a fürdőköpenyt igenis bírjuk. A szállodai darabok pedig pont olyan nagyok, fehérek és puhák, amilyenre mindig vágytunk.

Békejobb a testünknek

Lehet, hogy nem állunk vele megállás nélkül hadban, de hidegháborús napok nélkül azért nem ússzuk meg. A wellness során hamar természetessé válik, hogy megmutassuk a testünket, és mivel mások is így tesznek, ezért láthatjuk, hogy nálunk aztán tényleg minden a lehető legnagyobb rendben van.

 

 Ha még nem tudod, hogy hova menj nyaralni, vagy nem vagy benne teljesen biztos, hogy jól választottál úti célt, akkor kattints és nézz körül az NLC virtuális utazás kiállításán. Itt mindent megtudhatsz, anélkül, hogy lejárnád a lábad, vagy órákig keresgélnél a neten.

 .


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top