Szabadidő

Kicsik és nagyok figyelem! Élménydús pihenés az egész családnak

Míg tavasszal a gyerkőcök tele vannak energiával, és felfedezőkedvük szinte határtalan, te egyre kimerültebb vagy, és alig bírod szusszal? Természetes, hogy időnként elvágyódsz a hétköznapokból. Ilyenkor jól jön egy tartalmas kikapcsolódás, ahol nem csak ti pihentek, hanem a gyerekekre is sok izgalmas kaland és érdekesség vár.

Porold le a bőröndöt, és pakold össze a gyerkőcök cókmókját. Magyarország vezető családbarát szállodájában nem csak nyáron lehet élményeket gyűjteni, hiszen itt egész évben minden a családok körül forog! Ellátogattunk az alsópáhoki Kolping Hotelbe, hogy megbizonyosodjunk róla, valóban ennyire értenek-e a gyerekek nyelvén. Nem kellett csalódnunk. Alig tudtunk betelni a lehetőségekkel.

A 10 hektáros park tengernyi kalandot rejt magában. A játszótér kalóztornyából messzire hallatszik a nevető gyereksereg, és még az aszfaltpályán tomboló pedálos gokartversenyig is ellátni.

Kicsik és nagyok figyelem! Élménydús pihenés az egész családnak

 

A legügyesebbek az erdei kalandpark kötélpályáján tesztelhetik a bátorságukat, vagy a mászófalon tehetik próbára kitartásukat. És ha még mindig maradt energiátok, a trambulinokon akár egész estig ugrálhat a család.

Kicsik és nagyok figyelem! Élménydús pihenés az egész családnak

 

Mi van, ha elbújnak a napsugarak, és lőttek a szabadtéri programoknak? Itt a rossz idő sem vethet véget a kalandoknak. Az ország legnagyobb szállodai játszóháza, Bobóország télen-nyáron ezernyi programmal dübörög. Az örökmozgók a kétemeletes, beltéri játékvárban számtalan akadályon ügyeskedhetik keresztül magukat. A legkitartóbbak jutalma pedig egy hatalmas csúszás, ami négyméteres magasságból egyenesen a labdatengerbe vezet.

Kicsik és nagyok figyelem! Élménydús pihenés az egész családnak

A mozgalmas programok közben jól esik néha megpihenni. Míg a gyerekekre a játékbirodalomban szakképzett óvónők vigyáznak, vagy épp az alvásidőben szunyókálnak, addig a szülők is lazíthatnak egy kicsit. Az úszó- és termálmedence romantikus fénye, a pihentető víz alatti hangjáték, a szauna melege mind a kikapcsolódást szolgálja.

Kicsik és nagyok figyelem! Élménydús pihenés az egész családnak

 

És egy kis feltöltődés után folytatódhat újra az élménygyűjtés: építőverseny az uszodai játszóházban, pancsolás a családi élményfürdőben, és közös lazítás a baba-mama és családi szaunákban.

Szereted a meglepetéseket? A Kolpingban mindig sok újdonsággal várják a családokat. Áprilistól birtokba vehetik a pihenni vágyók az új családi apartmanokat, ahol a kicsiknek igazi gyermekbirodalmat álmodtak a tervezők emeletes gyerekágyakkal és vidám színekkel.

Kicsik és nagyok figyelem! Élménydús pihenés az egész családnak

A szülői hálóban letisztult formák, és modern berendezés biztosítja a kettesben töltött percek intimitását. A tágas előtérben kényelmesen megetetheted a kicsit, mert etetőszékről és melegítési lehetőségről is gondoskodnak. És ez még nem minden. A fürdőszoba hosszú mosdókagylójánál akár több családtag is készülődhet egyszerre, és hogy ne kelljen görnyedve fürdetned a csöppséget, a babakádat is kényelmesen elhelyezheted az erre a célra kialakított pulton. A nap végén pedig romantikus fényben lazíthatsz a zuhany alatt. Ugye jól hangzik?

Ennél is többre vágysz? Akkor érdemes átböngészned a hotel kínálatát, mert sok extra programmal készülnek, hogy igazán különlegessé tegyék az együtt töltött napokat. Próbáld ki a weboldal ajánlatkeresőjét, ami segít kiválasztani a családodnak legmegfelelőbb programot, és akár a nagyit is magaddal viheted! A Kolpingban mindhárom generáció talál kedvére való elfoglaltságot. És most az egyik nagyszülő ingyen veletek tarthat! Kalandra fel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top