Utazás

Hurrá! Nyaralunk!

Eljutottál oda, hogy utazol, már kiválasztottad a helyet, lefoglaltad a szállást és a repülőt, a következő lépés, hogy szétnézel az utasbiztosítások palettáján. De milyen lehetőségek vannak és milyen szempontok szerint érdemes válogatni?

Lássuk a lehetőségeket:

 

Alap biztosítás

A nélkülözhetetlen útitárs külföldi utazás során, ha el akarod kerülni a kellemetlen meglepetéseket. Magába foglalja az egészségügyi segítségnyújtást, és a sürgősségi betegbiztosítást, a baleset-, és poggyászbiztosítást, az utazási segítségnyújtást (pl.: telefonköltség megtérítése), a jogvédelem- (pl.: ügyvéd, szakértő költsége) és felelősségbiztosítást.

További info: Útitárs Biztosítás

Gyakori utazóknak

Ha rendszeresen utazol külföldre, de 30 napnál hosszabb ideig nem tartózkodsz kint kiutazásonként, akkor ez a biztosításfajta neked való.

További infó: Útitárs Bérlet


Hosszú kinttartózkodás esetén

Ha min. 4 hónapot külföldön tartózkodsz, akkor az XL biztosításra van szükséged.

További infó: Útitárs XL


Extrém Sportok

Ez a terméktípus kifejezetten extrém sportolás (pl.: vadvízi evezés, rafting) miatt külföldre utazók számára készült, és kiterjed az extrém sportolás alatt elszenvedett balesetekre.

További infó: Extrém Sportok


Téli Sportok

Téli sportok kedvelőinek készült ez a termék. Bár most nincs szezonja, de télen ne felejtkezz meg erről a különleges védelmet nyújtó biztosítási formáról.

További infó: Téli Sportok


Autóval utazóknak

Bármely fenti utasbiztosítás mellé választható hasznos kiegészítő biztosítás, ha autóval külföldre utazol.

További infó: Autó Assistance

 

Ha megtaláltad a neked való terméktípust, a következő, amiben döntened kell, hogy milyen biztosítási szintet válassz.

 

3 szint (arany, ezüst, platina) közül lehet választani. Az alapvető különbség a szolgáltatási limitek és a biztosítási összegekben található.

 

Nem maradt más hátra mint megkötni a biztosítást. Erre is számtalan lehetőség áll rendelkezésre. Személyesen, utazási irodákban vagy a biztosítótársaságoknál is megkötheted. Kiválaszthatod, melyik a hozzád legközelebb eső Allianz Biztosító iroda.

 

De saját magad is, akár percek alatt megkötheted a biztosításod az interneten, ráadásul az AllianzDirect-nél megkötött utasbiztosításokra még 10% kedvezményt is kapsz. Ha elakadnál, vagy csak tanácsra lenne szükséged az online kitöltésnél, telefonon kérhetsz segítséget a Direct telefonos ügyfélszolgálatán : 06-40-412-412

 

Kérdezd szakértőnket: Pádár Lászlót

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top