TV-sztárok

Plágiummal vádolják az Attractiont

Támadják a magyar társulatot Nagy-Britanniában. A brit netezők szerint a tehetségkutató magyar győztesei egy amerikai társulat ötleteivel nyertek.

Egyre több támadás éri Nagy-Britanniában a Britain’s Got Talent győztes magyar csapatát. Újabban azzal vádolják, hogy egy amerikai csapattól kölcsönözte az ötleteit – írja a Bors. A legnagyobb videomegosztó portálon is elérhetőek a Pilobolus nevű társulat előadásairól évekkel ezelőtt készült felvételek, amelyek több részletben is (pl. az autó-, elefánt-, repülőgép-motívum) megegyeznek a magyarok döntős produkciójával. A videók feltöltési dátumából és a Pilobolus vezető táncosának nyilatkozatából az is kiderült, hogy nem a magyar táncosok fejéből pattantak ki először ezek az ötletek. „Számos fantasztikusan kitalált táncprodukciót mutatnak be világszerte, de olyat nem sűrűn, amelyben 9 ember létrehoz egy olyan árnyalakzatot, amely él és mozog” – mondta Beth Lewis. A plágiumvád kapcsán a bulvárlapnak egyelőre nem sikerült megszólaltatni a magyar csapat menedzserét.

Plágiummal vádolják az Attractiont

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top