TV-sztárok

Wossala Rozina teljesen kiakasztotta Bud Spencer rajongóit

Wossala Rozina elmondta a véleményét, de ennek sokan nem örültek a Bud Spancer-rajongók közül.

Wossala Rozina meggondolatlan kijelentést tett Bud Spancer szobrára, amivel rengeteg rajongót haragított magára.

„Őszinte leszek, én valahol egy stílusválságnak érzem, hogy Magyarországon Bud Spencerről kell szobrot állítani. Egy másodrangú vígjátékról beszélünk” – mondta a Konyhafőnök VIP zsűritagja az ATV #Bochkor című műsorában. Azóta pedig folyamatosan érkeznek hozzá Bud Spancer rajongóinak kommentjei, akik a nemtetszésüket fejezik ki. Például így: „Szerintem örülnél, ha halálod után tizedannyian emlékeznének rád, mint rá. Több százezer embert bántottál meg azzal az ostoba nyilatkozatoddal.”

„Nem gondoltam volna, hogy ezt az egy mondatot ragadják ki ebből, szerintem ez túl van lihegve, ki van forgatva az egész. Én csak annyit mondtam, hogy én előbb emelnék szobrot jeles magyar művészeknek, mondjuk Jancsó Miklósnak, mint Bud Spencernek. Az pedig, hogy ennyi mocskolódó, fenyegető kommentet és rengeteg levelet is kapok… nem tagadom le, nagyon rosszulesik, ki viselné ezt jól?” – mondta a Blikknek Rozina, akit láthatóan megviseltek a történtek. Később bocsánatot kért a neten, mondván, senkit nem akart megbántani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top