TV-sztárok

Jakupcsek Gabriella nem hibáztat harmadik felet

Jakupcsek Gabriella Garami Gáborral beszélgetett munkáról, félelmekről és magánéletről. A válása is szóba került.

Jakupcsek Gabriella a Potyautas vendége volt, Garami Gáborral beszélgetett útközben. Mint kiderült ő mindig dolgozik, és azt nevezi munkának, amikor azon kattog, hogyan valósíthatná meg, amit szeretne. Szó esett a kirúgásáról és a könyveiről is. Fontosnak tartja, hogy az emberek őszintén merjenek beszélgetni egymással, mert, mint elmondta, úgy tapasztalja, hogy túlságosan félünk a gyengeségeinktől és a problémáinktól, és felesleges energiákat áldozunk arra, hogy ezeket eltitkoljuk mások elől, pedig, ha megosztanánk, sokkal könnyebb lenne, mert rájönnénk, hogy nem vagyunk egyedül, és talán a megoldáshoz is közelebb jutnánk.

Jakupcsek Gabriella ritkán beszél a magánéletéről, de most kivételt tett. Szóba került a válása is. Garami Gábor rákérdezett Máté Gáborra és Albert Györgyire. Jakupcsek Gabriella nem jött zavarba. Arról beszélt, hogy a férjétől való válást nem tekinti hármas ügynek, hanem csak a kettőjük dolgának, ezért nem nyilatkozott, és nem is fog soha Albert Györgyiről.

Nézd meg a teljes beszélgetést itt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top