TV-sztárok

Kovács Patrícia az intim jeleneteiről vallott

A Korhatáros szerelem című sorozat nem fukarkodik az intim jelenetekkel. De vajon milyen volt ezeket leforgatni? A főszereplők elmesélték.

December 2-án indul a TV2-n a Korhatáros Szerelem című sorozat. a történet szerint a Kovács Tamás által megformált 24 éves Dávid teljesen leveszi a lábáról a 39 éves Eszter, akit Kovács Patrícia alakít. A sztori jó, de a forgatás nem volt egyszerű.

„Tizenkét, tizenhárom órát forgattunk naponta. Iszonyatos menet volt. Általában reggel ötre mentem, délután ötig vagy éjszaka. Heti hat napot forgattam a négyéves gyerekem mellett, nem volt annyira egyszerű. Szeptember végén befejeztük, de még mindig nem hevertük ki. A kislányomra a nagymamája és az apukája vigyázott, ők segítettek. Most januárig nem próbálok, kipihenem” – mesélte a Borsnak Kovács Patrícia, aki az intim jelenetek forgatásáról is beszélt. „Az igazság az, hogy ilyen intim jelenetet forgatni senkinek sem jó. Egy színész tudja, hogy ezen túl kell lenni, összenézünk, és megcsináljuk. El is röhögjük, zavarban vagyunk, ebben semmi romantikus nincs. A színészetnek ezek nem a kellemes részei” – mondta.

Kovács Tamás több mindenhez is hasonlította az intim jelenetek forgatását. „Ugyanolyan komoly koncentrációt követel az ilyesfajta intim jelenet, mint a mixerkedés – szögezi le Tamás, aki szerepe szerint pultos, majd nevetve hozzáteszi: – Sőt az nehezebb, mert az üveg összetörik. Azt az illúziót keltjük, mintha ketten lennénk a szobában, de igazából ott az egész stáb, még harminc ember. Onnantól már nem is olyan intim ez az egész. Figyelni kell, pont mint a robogózós jelenetnél, mert az még veszélyes is” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top