TV-sztárok

Muri Enikő zokogva üzent Ázsiából egykori főnökének

Miután Muri Enikő eldöntötte, hogy szerepelni fog az Ázsia Expressz című műsorban, az Operettszínház vezetősége kirúgta őt. Az énekesnő egykori főnökeinek üzent most a műsorban, méghozzá könnyek között.

Noha előző munkahelye, az Operettszínház nem járult hozzá, hogy Muri Enikő szerepeljen a TV2 műsorában, az Ázsia Expresszben, Muri Enikő mégis aláírt a csatornával. Közvetlenül ezután az Operettszínház vezetősége kirúgta az énekesnőt, aki emiatt borzasztó nagy lelki teherrel vágott neki az útnak.

A legutóbbi adásban szót kapott, és az alkalmat megragadva, könnyek között üzent egykori feletteseinek – írja a twn.hu. „Nem akartam első kanyarban feladni ezt az egészet, mert egyszer nekem valaki azt mondta, hogy egy nagyon stramm csaj vagyok” – kezdte Enikő sírva, majd hozzátette, ez az ember küldte el őt a színházból. „Bevallom őszintén, neki akarom bebizonyítani, hogy ha már több lehetőséget nem ad ezen a munkahelyen, akkor legalább lássa, hogy igenis vannak dolgok, amikre képes vagyok, és meg tudom csinálni.”

Nézd meg Enikő üzenetét:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top