TV-sztárok

X-Faktor: ők a döntősök

Megvan a 2017-es X-Faktor 3 legjobb versenyzője. Jövő szombaton egyikük megnyeri a tehetségkutatót.

A szombat esti X-Faktorban kiderült, ki az a 3 versenyző, aki bekerült a fináléba, és a végső győzelemért menetelhet a jövő heti show-ban. Az elődöntőben mind a négy versenyző 2-2 dalt adott elő.

A nézők szavazata alapján Ricco és Claudia, valamint Serena Rigacci jutott a döntőbe. Ők már biztosan dobogósok a 2017-es X-Faktorban.

Tóth Bettina és Gulyás Roland pedig párbajra kényszerült.

A párbajdalok elhangzása után a mentorok a következőképpen döntöttek: ByeAlex (Bettina mentora) Roland távozására szavazott, Radics Gigi (Roland mentora) Bettinát küldte haza, Puskás Peti is Roland távozására tette le a voksát, Gáspár Laci viszont Rolandnak adott bizalmat. Mivel szavazategyenlőség állt fent, előkerült a nézők szavazatát rejtő boríték: a nézők voksa alapján Tóth Bettina számára ért véget a 2017-es X-Faktor.

Tehát Ricco és Claudia (Gáspár Laci csapata), illetve Serena Rigacci (ByeAlex mentoráltja) mellett Gulyás Roland (Radics Gigi mentoráltja) jutott az X-Faktor fináléjába. Egyikük a november 25-i adásban megnyeri a tehetségkutató 7. évadát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top