TV-sztárok

Itt vannak az első nevek a Celeb vagyokból

Belehúz az RTL Klub: nem akármilyen sztárokkal vágnak neki az idei dzsungelkalandnak. Cicciolina és Anger Zsolt az első nevek közt.

A Blikk szivárogtatta ki az első neveket az RTL műsorából, és hol van még a névsor vége. A csatorna megerősítette Cicciolina, Anger Zsolt és Köllő „Luxusfeleség” Babett szereplését is.

Babett szeretné egy másik arcát megmutatni a dzsungelben, bár azt nem bánná, ha vihetné a saját ruháit. „Mivel mindenki ugyanolyan ruhában lesz, ezért sajnos nem tudok magammal vinni extra holmikat. Reményei­m szerint azért egy hidratáló arckrémet becsempészhetek” – árulta el a színésznő.

„Az a vicces, hogy távol esik tőlem ez a terep. Korábban csak gyerekkoromban voltam egyszer-kétszer sátorozni, de az is borzalmas volt. Éppen ezért fel akartam készülni, megnéztem pár korábbi adást, és közben rádöbbentem, hogy erre nem lehet. Sem a kislányom és a családom hiányára, sem az éhezésre, sem az extrém feladatokra” – mondta Babett, senkit sem meglepve ezzel a beismeréssel.

A hatvanöt éves Cicciolinát régen meg akarta nyerni az RTL a dzsungelkalandra. A nyolcvanas évek pornósztárja nem tart a kihívástól. Ahogy fogalmazott: „gyerekkoromban a dédnagymamámnak volt egy kis háza Miskolcon. Sokat voltam ott, imádtam a kertet, az állatokat, a friss levegőt”  és mint tudjuk, Miskolc-külső és a dél-afrikai dzsungel között szinte csak az irányítószám a különbség.

A Celeb vagyok, ments ki innen! új évada november 27-én indul az RTL Klub műsorán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top