TV-sztárok

Agresszív daganattal küzdött a magyar modell

A 31 éves Amina Malakona halála megrázta ismerőseit. A modell egy rákos daganat különösen agresszív formájával küzdött.

Elárasztották Facebook-falát a modell barátainak és ismerőseinek részvétnyilvánító hozzászólásai. Mindenki kedves, emberközeli lányként emlékszik Amina Malakonára, aki 31 évesen hunyt el.

A modell sokáig betegeskedett, még orvosai sem tudták, miért fáj nagyon a lába. Amina végül Amerikában talált egy specialistát, akinek a módszere egy ideig működött: az Arnold Schwarzeneggert is kezelő csontkovács vette kezelésbe. 2014-re azonban panaszai visszatértek, és kiderült, rosszindulatú daganattal küzd.

Ekkor megműtötték, utána sokáig segítségre szorult, mankóval közlekedett, szinte újra kellett tanulnia járni. Ám leletei negatívak lettek ezért életkedve is visszatért, és bár felbontotta eljegyzését korábbi párjával, az elmúlt években újra rátalált a szerelem.

Sajnos azonban daganata váratlanul kiújult, ami a Blikk szakértője szerint arra utal, hogy agresszív csontdaganattal küzdhetett a csinos modell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top