TV-sztárok

Győzike bútorai kalapács alá kerülnek

Nem tudja máshogy behajtani az adósságot a NAV, ezért nyilvános árverésre bocsájtják Győzike bútorait. Ugyanitt egy jakuzzi is gazdára vár.

December 7-re tűzte ki a licitet a NAV Nógrád megyei végrehajtási osztálya a Blikk szerint. A lap megszerezte az adóhatóság tételes listáját az árverésre kerülő ingóságokról, melyek kikiáltási ára nagyjából tízmillió forint. A legdrágább tétel egy hatalmas jakuzzi, amire hétmilliótól lehet licitálni.

De a NAV elviszi a komplett konyhabútort is, a bárszekrényt és két bőr ülőgarnitúrát. A nyilvános árverés ráadásul Győzikéék otthonában lesz. A showman szerint hatalmas hibát követ el az adóhivatal, a bútorok ugyanis nem az övék. „A lakás és a benne lévő bútorok nem is a miénk, hanem Eveliné, mi csak használhatjuk. Én már nem értem, hogy mit akarnak tőlünk, ennél jobban nem lehet már minket megalázni. Ha elveszik a bútorainkat, akkor mi majd visszaszerezzük a bíróságon” – mondta a Gáspár Győző.

facebook.com/gyozo.gaspar

facebook.com/gyozo.gaspar

A család ügyvédje szerint sincs rendben az eljárás. „Amit most próbálnak behajtani ügyfelemen, az közigazgatási eljárásban történik, 40 millió forintnyi adósság miatt. Bár fellebbeztünk a Kúriánál, a NAV ennek ellenére árverést hirdet, s szeretné pénzzé tenni Gáspár Evelin tulajdonát, ugyanis övé az ingatlan, amelyben a szülei élnek, az összes ingósággal együtt. A NAV-nak a Kúria döntésére kellene várnia, ugyanis ha felmentik ügyfelemet, akkor mindent vissza kell szolgáltatniuk. Korábban 11 kiló aranyat foglaltak le mintegy 40 millió forint értékben, természetesen azt is vissza kell adniuk” – tette hozzá a jogász.

Győzike ellen ötvenmilliós adócsalás vádjával nyomoznak április óta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top