TV-sztárok

Kórházba kellett vinni a Survivor hét játékosát

Az egzotikus betegségek nemcsak a Fülöp-szigeteken kínozták a versenyzőket, sokan hazatérésük után is kórházi ellátásra szorultak.

A Survivor-szigetről hazatérő játékosok azt hihették, a versengéssel véget ért életük legnagyobb megpróbáltatása, de tévedtek. Gennyes gócok, indokolatlanul dagadó hasfal, vizesedés, vashiány, izomkárosodás, egzotikus betegségek, infúziók, hosszú, kórházban töltött napok, sőt hetek – ez várta őket itthon.

A Bors azt írja, a Survivor legtöbb játékosának kórházi ellátásra volt szüksége, sokak esetében az orvosok azt sem tudták, mi a bajuk. A rossz körülmények, az éhezés és a szabadban alvás teljesen kikészítették őket.

A játékosok veszélyes és gusztustalan betegségekről számoltak be. A tűzlegyek csípésétől szinte mindenki szenvedett a Fülöp-szigeteken, Zolit már kint is kezelték emiatt az orvosok. Gyakran maga nyomta ki a gennyet a duzzanatokból, egy alkalommal pedig szikével segítettek rajta, hogy a góc gyökerét is ki tudják venni.

Már itthon volt, amikor egy teniszlabdányi duzzanat alakult ki a könyökén, fertőzést kapott a nyílt sebein keresztül. Kórházba került, de az orvosok nem vágták fel a gócót, így egy reggel maga fakasztotta ki egy konyhakéssel.

Eközben Szandra egy másik kórteremben feküdt. A tűzlegyek őt is megcsípték, még kint kivágtak egy darabot a lábából a fertőzések miatt. Azt hitte, megúszta, de hazaérkezése után magas láza lett, mert egy olyan baktériumot szedett össze, amelyik a rosszul elkészített húsokban tenyészik.

A műsor producere azt mondta, erőteljes egészségügyi felügyelettel dolgoztak a forgatáson, a versenyzőket rendszeresen megvizsgálták a speciális tudással rendelkező orvosok. A gusztustalan ételeket mindig a helyi éttermektől szerezték be, és minden veszélyes állat csípésére volt ellenszérumuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top