TV-sztárok

Kokaint találtak a Stranger Things sztárjánál, akár a forgatásból is kimaradhat

A 23 éves Charlie Heatont nem engedték be az Egyesült Államokba, és könnyen lehet, hogy már sohasem léphet be az országba.

Charlie Heaton, a netflixes Stranger Things című sorozat sztárja az Egyesült Államokba repült, ám nem engedték be az országba, mert kokaint találtak nála. A brit színész éppen a Stranger Things második évadának bemutatója miatt szervezett bulira érkezett volna Los Angelesbe, ám drogkereső kutyák kiszimatolták a kábítószert – írja a Daily Mail.

A határőrök nem tartóztatták le a 23 éves Heatont, de visszatoloncolták Londonba. A lapnak nyilatkozó forrás szerint, ha a repülőtéren nagy mennyiségű kábítószert találnak egy külföldinél, akkor valószínűleg letartóztatják, de ha csak saját használatra van nála kisebb mennyiségű drog, akkor általában nem engedik be többé az országba.

Ha Charlie Heatont valóban kitiltották Amerikából, akkor igen nehéz lesz ott lennie a sorozat további részeinek forgatásán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top