TV-sztárok

Összeomlott az X-Faktor adása után Erdős Viola

Erdős Viola még nagyon fiatal, nehezen viseli a stresszhelyzeteket. Kiborult, miután győztesen került ki az X-Faktor párbajából.

Erdős Viola már az első élő adás végén sem tudta palástolni érzelmeit, és a Radio Mobster kiesése után is könnyekben tört ki. Most szombaton pedig párbajoznia kellett a London Kids zenekarral, ami végképp kiborította. A mentorok ugyan az extrém külsejű lányt juttatták tovább, a lány arcán mégsem megkönnyebbülés látszott, hanem inkább szomorúság. Az adás után az előtérben zokogott lehajtott fejjel. Elárulta: pszichológus is segít neki a nehéz helyzetek leküzdésében.

„A párbaj érzelmileg megviselt, mert a London Kids tagjai nagyon jó barátaim, és sajnáltam, hogy kiestek. A távozásuk jobban megviselt, mintha én estem volna ki az X-Faktorból. Jólesett kisírni magamból a bánatom, így jött ki a stressz. Egyáltalán nem kezelem jól a stresszes szituációkat. Fiatal vagyok még, ráadásul életemben először szerepelek tehetségkutató műsorban, tanulom még, hogyan kell bizonyos érzelmi hullámvölgyeket kezelni. Az X-Faktorban pszichológus is segít nekünk, de ez hosszú folyamat. Nekem például több idő kell, hogy megnyíljak valakinek” – árulta el  Erdős Viola a Blikknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top