TV-sztárok

Abortusza volt a luxusfeleségnek, Vasvári Vivien drámai vallomása

A feleségek luxuskivitelben szereplője 18 éves korában esett teherbe. Vasvári Vivien őszintén mesélt élete talán legnehezebb döntéséről.

Bár szedett fogamzásgátló tablettát Vasvári Vivien mégis teherbe esett. 18 évesen nehéz döntést hozott, úgy döntött, nem tartja meg a babát.

„Már érettségi után voltam, de azzal együtt is nagyon nehéz időszakot éltem meg… eléggé zavaros volt minden. Nagyon váratlan volt a dolog, hiszen fogamzásgátlót szedtem, így nem számítottam rá, hogy becsúszhat egy terhesség. Már akkor is nagyon családcentrikus voltam, és imádtam a gyerekeket, úgyhogy nagyon nehéz volt eldönteni, hogy mitévő legyek. Sajnos akkoriban nem volt megalapozva semmi az életemben, így nem álltam készen arra, hogy hirtelen családot alapítsak. A párommal sem voltunk úgy, nem láttam benne az apaság iránti elkötelezettséget. Ha lángolt volna a nagy szerelem, ha éreztem volna rajta az elhatározást, és lett volna megfelelő egzisztenciánk, biztos, hogy megtartottam volna, de úgy láttam, nem állunk készen erre” – mondta el a Blikknek a Feleségek Luxuskivitelben szereplője.

„Nagyon nehéz időszak volt. Ilyenkor az ember akárhogyan dönt, az meghatározza a későbbi életét. Hónapokig csak keseregtem, sírtam, aztán vettem egy kis ruhát és cipőt… Bár tudtam, hogy nem tartom meg a magzatot, szerettem volna mindig emlékezni rá” – mesélte Vasvári Vivien.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top