TV-sztárok

Sztárban sztár: Oláh Gergő esett ki

Oláh Gergő számára véget ért a Sztárban sztár, ezzel az idei évadban először esett ki férfi énekes. Király Viktor lett a heti győztes.

A Sztárban sztár 5. évadának 7. élő show-jában először kellett férfi énekestől búcsúzni: Oláh Gergő kapta a legkevesebb szavazatot, így az „ország házibulijának” következő fordulójában már nem bizonyíthat a színpadon.

A vasárnap esti élő show-ban valamennyi versenyző egyéni és csapatprodukciót is előadott. Oláh Gergő először Presser Gáborrá alakult át, majd a Blue fiúcsapat tagjaként állt színpadra Janicsák Vecával, Király Viktorral és Ekanem Bálinttal, és az All Rise slágert énekelték el. A nézői szavazatok alapján azonban Oláh Gergőnek kellett távozni a műsorból.

A jövő heti, 8. élő-show-ban már csak 6 énekesnek szurkolhatunk – köztük egyetlen női énekesnek, Janicsák Vecának – , és arra az adásra is dupla produkcióval fognak készülni: az egyéni mellett duettben is bizonyítaniuk kell.

Nézd meg Oláh Gergő Sztárban sztár-produkcióit:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top