TV-sztárok

Survivor: titokzatos betegség kínozza a hazatért játékosokat

Barbara hónapok óta kelésektől szenved, Krisztiánt még mindig az állandó viszketés zavarja, ráadásul Íliász és Feri is elkapta a fertőzést. Baktérium lehet a bűnös az orvosok szerint.

Vörös kelésektől és viszkető sebektől szenvednek a Fülöp-szigetekről hazatért Survivor-játékosok. Bár az RTL Klub a műsor előtt minden oltást kötelezően megadott a kiutazóknak, úgy tűnik, egyeseken kifogtak a trópusi körülmények – írja a Blikk.

 

Elképesztő harcot vív egymással a Buwaya és az Ibon törzs. Ti melyik törzsnek szurkoltok? @survivorhun ma 19:00-tól az RTL Klubon!

Survivor Magyarország (@survivorhun) által megosztott bejegyzés, 2017. Aug 30., 07:23 PDT

A lábamon több apró, az alkaromon pedig olyan nagyságú kelés keletkezett, hogy inkább orvoshoz fordultam. Azonnal a trópusi betegségek osztályára küldtek. Kiderült, hogy valamilyen baktérium okozta a betegséget, ez antibiotikummal jól kezelhető

– mesélte Barbara.

Krisztiánnak már kevésbé volt szerencséje és tűrőképessége, hiszen ő már a műsor első pár hetében feladta a játékot az állapota miatt.

 

A Survivor győztese Íliász! Gratulálunk! #rtlklub #survivorhun

Survivor Magyarország (@survivorhun) által megosztott bejegyzés, 2017. Okt 13., 11:53 PDT

A sziget két legtovább kitartó túlélője, Íliász és Feri is elkapta a fertőzést, és elképesztő fájdalmakról számoltak be,  mi­után hazajöttek. Rajtuk kívül több játékos is orvoshoz járt még a hazaérkezés után.

Az első számú „gyanúsított” az orvosok szerint a stafilococus baktérium, amely természetes körülmények között az egészséges felnőttek 20-30%-ának orrában és bőrén tenyészik. A bőr károsodása esetén azonban áttörheti a szervezet védekezését, és fertőzést idézhet elő.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top