TV-sztárok

Nagy meglepetés lesz a mai Konyhafőnökben

Elképesztő fordulattal folytatódik ma a Konyhafőnök VIP, ahova ezúttal négy versenyző érkezik, hogy megmérettesse magát.

Az X-Faktor versenyzőjeként tűnt fel egykor Csordás Ákos énekes, aki ma este Erdélyi Tímea színésznővel, a Barátok köztből is ismert Mérai Katával és Szabó Simon színész-rendezővel együtt érkezik a mai Konyhafőnök VIP adásba. Mind azért érkeznek a versenybe, hogy bezsebeljék a konyhafőnöki címet és az ezzel járó 10 millió forintos nyereményt.

Ám nem kis megdöbbenést okoztak az eddigi továbbjutók számára azzal, hogy felbukkantak. „Természetesen számítottam arra, hogy jön egy, maximum két versenyző…de az, hogy csak jöttek és jöttek. Nagyon ijesztő volt, hát fogynunk kéne, nem gyarapodnunk! Nem kellett volna ennyi embernek jönnie!” – fakadt ki Dobó Ági, aki versenytársaihoz hasonlóan akkor döbbent csak le igazán, amikor megtudta, hogy csapatban kell dolgozniuk.

A döntés ezúttal a versenyzők kezében van, hogy kivel alkotnak párokat. Hogy miként tud együttműködni a siker érdekében a nyolcfős társaság, kiderül ma 18:55-től az RTL Klubon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top