TV-sztárok

Még sincs meg az x-faktoros Bereznay Dániel kisöccse

A rendőrség még mindig körözi a hároméves kisfiút és édesapját. A férfi üzenetben reagált volt felesége állításaira.

Az X-Faktor meglepetésversenyzője, Bereznay Dániel családi drámája tovább folytatódik. Mint megírtuk: édesapja öt héttel ezelőtt tűnt el Dániel féltestvérével, a hároméves Barnabással. Az apukának szeptember 10-én kellett volna visszahoznia a gyermeket a láthatásról édesanyjához, azonban ez nem történt meg.

Az édesapa nyilvános posztban reagált a történtekre, számol be a Bors. „Sajnálatosan az általa az irányomba indított iszonyatos válóper mára már mániákusan alakítja tetteit. A valóságban gyermekét eszközként használva lépett fel ellenségként velem szemben. Tavasszal például hat és fél hétre elzárta tőlem Barnit. Mind a bíróságnak, mind a rendőrségnek már korábban írásban is lenyilatkoztam, hogy kisfiunk velem van, jól van, és az eltűnési listán is jogtalan módon szerepel. Most a fiam közszereplését látva próbál reflektorfénybe kerülni, és ezzel engem és családomat lejáratni, bántani” – írta a férfi, aki egyebekben nem reagált az újságírók megkeresésére.

A BRFK megerősítette a lapnak: továbbra is eltűntként körözik a gyermeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top