TV-sztárok

Megrázó: felesége öngyilkosságáról vallott Verebes István

Volt neje évekig depresszióval küzdött, magát is hibásnak érzi az asszony halálában Verebes István.

Meglepő őszinteséggel beszélt második felesége haláláról a Story4 Tv műsorában Verebes István. Két idősebb gyermekének édesanyja anno pályatársa volt, színésznőként dolgozott, ám ahogy elhatalmasodott rajta a depresszió, más foglalkozás után nézett.

Verebes tudja, hogy nem volt jó párja az asszonynak. „A vétkem az, hogy a gyerekeim anyját megcsaltam, többször is, de sokkal nagyobb baj, hogy nem figyeltem oda rá. Ez nem ledolgozható, ezt nem tudom jóvá tenni. Ennek a következménye, hogy amikor már meg akartam menteni ezt a házasságot, meg akartam menteni ezt az embert, már olyan tudattranszformáció volt, mondjuk ki, alkoholizmus, ahol engem már elgyűlölt maga mellől. Sem barátként, sem jóakaróként messziről nem tudtam segíteni” – fogalmazott a Blikk szerint a színész-rendező.

„Nagyon sajnálatos, hogy öngyilkos lett. Nagy fájdalom… Az ebbéli bűnöm kigyónható, de jóvá nem tehető” – mondta Verebes István, aki negyedik felesége oldalán találta meg a boldogságot.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetbe kerül, van segítség! Hívja a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top