TV-sztárok

Köllő Babett nem szülhette meg ikreit

A luxusfeleség terhességének megrázó történetéről mesélt. Köllő Babett bele is halhatott volna a szülésbe.

Nemcsak vagyonát tartotta titokban Köllő Babett, családi élete is tartogat ismeretlen történeteket. A színésznő öszintén vallott meghiúsult terhességéről. “Három éve nyáron teherbe estem, ráadásul ikrekkel. A sors fintora, hogy nem sokkal előtte kaptam egy filmszere­pet, amit ezért visszamondtam. Aztán a 12. hét utáni genetikai vizsgálaton kiderült, hogy nagy a baj. Már ott tudni lehetett, hogy ez így nem lesz jó” – emlékszik vissza Babett.

“Nem volt jó az ikrek vérellátása, egymástól vették el, és én is rosszul voltam. Az orvos azt mondta, hogy tizenhét százalék esély van arra, hogy mind a hárman túléljük ezt a terhességet. Andrással tanakodtunk, és igen, az abortusz is szóba jött, de a természet végül maga rendezte el ezt a tragédiát” – fogalmazott a színésznő.

Mai fejjel már újra próbálkozna Köllő Babett. “Bár tudom, hogy most sem lenne késő szülni, de férjemnek, Andrásnak hagynék pár nyugalmas évet, Milla lányunk így is ad elég feladatot” – mondta a Blikknek a luxusfeleség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top