TV-sztárok

Survivor: kiderült, mire költi a nyereményét Iliász

A RTL Klub túlélőshow-jának, a Survivornak Iliász lett a győztese. Elárulta, mihez kezd a 20 milliós főnyereménnyel, amire nagy szüksége volt.

Közel 50 napos kemény küzdelem után véget ért az RTL Klub túlélőshowja, a Survivor. A versenyt Iliász nyerte, aki a dicsőség mellett 20 millió forinttal gazdagabban térhetett haza. Iliász most a Borsnak elárulta, mihez kezd főnyereménnyel, amire saját bevallása szerint nagy szüksége volt.

„Ez lesz az én biztonsági tartalékom, hogy bármikor segítségére lehessek vele a családomnak és a barátnőmnek. Nem szeretném elkölteni, inkább megsokszoroznám, de amíg ki nem találom, hogy milyen befektetésben vagy vállalkozásban tudnám kamatoztatni, addig nem nyúlok hozzá.

Iliász a lapnak beszélt arról is, hogy komolyan készült a Survivor megmérettetésére. A modell elárulta, tíz éve edz, a versenyt megelőzően pedig hónapokig nem evett húst, mert pontosan tudta, hogy abból lesz majd a legkevesebb a szigeten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top